Reizen naar Argentinië

De tango van Buenos Aires, de meest Europese stad van Zuid-Amerika, de uitgestrekte vlaktes op de pampa, de enorme hoogte van het Andesgebergte, de machtige gletsjers van Patagonië, de nieuwsgierig makende sporen van Incacultuur in het noordwesten, levensgrote cactussen, de uitstekende wijnen en misschien wel de mooiste watervallen ter wereld bij Iguazu: de twee langgerekte landen in het zuidelijkste puntje van Amerika hebben veel te bieden. In welk land kun je van het eeuwige ijs naar de tropische jungle reizen?

Het geheim van het noorden
Het noorden van Argentinië is een onontdekt geheim. U rijdt prachtige routes, ontdekt stoffige Zorro-dorpjes, ziet gletsjers en vulkanen in de verte en eindigt de reis in het paradijs van Iguazu.... Lees verder »
Argentinie: eeuwige sneeuw en tropische jungle
Doorkruis Argentinië van noord naar zuid. In welk land kun je van het eeuwige ijs naar de tropische jungle reizen?... Lees verder »
Patagonie in detail
Met deze reis door Patagonie ontdekt u al het moois van het meest zuidelijke stukje van de wereld. Maak excursies naar de machtige gletsjers, bezoek mooie nationale parken en eindig uw reis met de opzwepende tango.... Lees verder »