De geheimen van Ecuador: vulkanen, jungle & Galapagos

Dwars door Ecuador loopt de Andes.  De bekende Vulkanen Avenue loopt van Quito naar Cuenca, twee prachtige historische  steden terwijl je al reizend van vulkaan naar vulkaan de oude Incacultuur telkens kleurrijke taferelen oplevert. De markten in Ecuador zijn een spektakel aan kleur en vakmaschap. Wist u bijvoorbeeld dat de panamahoeden oorspronkelijk uit Ecuador komen? 

Maar Ecuador is meer dan vulkanen.  De flanken van het Andesgebergte zijn dichtbegroeid met een type regenwoud dat 'cloud forest' wordt genoemd. Nog niet zo nat en dik als het echte regenwoud en daardoor een paradijs voor bloemen en vogels. Voeg daar een aantal dagen Amazonegebied aan toe en sluit uw reis af met enkele dagen aan de kust of op de Galapagos-eilanden. Het resultaat is een afwisselende reis in zeer aanvaardbare rij afstanden. 

Vulkanen, jungle & Andes
Dwars door Ecuador loopt de Andes. De bekende Vulkanen Avenue loopt van Quito naar Cuenca, twee prachtige historische steden terwijl je al reizend van vulkaan naar vulkaan de oude Incacultuur telkens kleurrijke taferelen oplevert.... Lees verder »
Galapagos
De Galapagos archipel bestaat uit meer dan 100 eilanden. De archipel ligt 1000 km uit de kust van Ecuador. De flora en fauna op de eilanden is uniek; sommige diersoorten komen nergens anders ter wereld voor.... Lees verder »