Mauritius, verwennerij aan het strand

Op zo'n 4,5 uur vliegen vanaf Johannesburg ligt het tropische eiland Mauritius. ‘Easy living’ is het tempo van dit vriendelijke eiland met haar ontelbare suikerrietplantages en prachtige stranden. Combineer Mauritius bijvoorbeeld met een safari- & cultuurreis door Zuid Afrika. Vanaf Mauritius vliegt u terug naar Nederland. 

Met een gemiddelde temperatuur van 22 graden Celcius in de wintermaanden (mei - september) tot 31 graden in de zomermaanden heeft Mauritius bovendien een geweldig klimaat. De temperatuur van de zee varieert van 22 tot 27 graden. Omdat het eiland tropisch is, is er geen afgebakend regenseizoen. Wel kan de wind een rol spelen in de keuze. 

De resorts

Een vakantie op Mauritius betekent een tropische ontspanning. U kunt kiezen uit mooie resorts aan het strand waar activiteiten als kayaken, waterfietsen en snorkelen inbegrepen zijn. De resorts verschillen van elkaar in omvang, inrichting en luxe. Aan de noordkust zijn er ook wat kleinschalige hotelletjes (zonder activiteiten) of villa's te huur. Samen met u bekijken we welk deel van het eiland voor uw periode geschikt is. Hieronder ziet u alvast wat voorbeelden. Bel of mail ons voor een voorstel op maat. 

La Pirogue Flic en Flac
La Pirogue is een uniek resort door de typische Mauritiaanse sfeer in combinatie met comfort. Het resort is ongedwongen, comfortabel en professioneel.... Lees verder »
Sugar Beach, luxe resort in Flic & Flac
Sugar Beach is een goed geoutilleerd resort aan een ongerept strand met moderne inrichting en goede faciliteiten.... Lees verder »