Mysterieuze Incasporen in Peru

Een reis door Peru bestaat letterlijk uit hoogtepunten. Regelmatig stijgt de weg naar hoogtes boven de 2500 meter, met het meer Titicaca op zelfs 4000 meter. Ook in ervaringen neemt Peru u mee van hoogtepunt naar hoogtepunt. De geheimzinnige Nazca lijnen, de prachtige architectuur van Arequipa, de mooie Colca vallei met haar condors en natuurlijk, de parel van het land: de heilige vallei omringd door Cusco enerzijds en het prachtige, diep indrukwekkkende Machu Picchu anderzijds.

Wij vinden Peru een land voor iedereen. We hebben dan ook verschillende reizen met  relaxte plekjes voor wie rust zoekt en gezellige drukte voor andere momenten. Perus is een zeer geschikt land voor families. Kinderen krijgen een warm welkom. Bovendien is er voldoende afwisseling in de reis om het kinderen ook naar de zin te maken.  Vraag ons naar de mogelijkheden.

Peru ontwikkelt zich razendsnel en dat zie je terug in nieuwe routes en producten. Rondom Puno is in 2016 de Quinoa Route gelanceerd. Quinoa is bezig de wereld te veroveren als een gezonde voeding. Rondom Puno kun je zien hoe de zaadjes van deze plant gekoesterd en geoogst worden. Wandelen langs de Incatrail is lang niet meer de enige bekende route op weg naar Machu Picchu. De Salkantay Trekking spreekt een aardig woordje mee. Deze trekking is er in kampeer- of lodgevorm. 

Mysterieuze Incasporen
Een reis door Peru bestaat letterlijk uit hoogtepunten. Regelmatig stijgt de weg naar hoogtes boven de 2500 meter, met het meer Titicaca op zelfs 4000 meter.... Lees verder »
Verborgen schatten van noord Peru
Met deze reis door Peru ontdekt u de verborgen schatten van het noorden van het land. Een plek waar nog niet veel toeristen komen, maar wat ons betreft ten onrechte.... Lees verder »
Meerdaagse trekkings
Voor de echte avonturiers zijn er fantastische trekkings te maken van meerdere dagen. Hiermee komt u op plekken die op een andere manier niet bereikbaar zijn. ... Lees verder »