Reizen naar Namibië

Namibië is een land bij uitstek voor natuurliefhebbers. De eindeloze ruimte geeft een gevoel van vrijheid terwijl de highlights van het land meer dan kleur geven, zoals de rode duinen van de Sossusvlei, het rood van de Kalahari, Twijfelfontein en de Himbabevolking of het geel en wit van de savanne in Etosha. Het is bijzonder om in Namibië te rijden.

De wonderlijke kleuren van Namibië
Ruimte - eindeloze ruimte. De vele kleuren rood. Het blauw van de strakke hemel en de hete zon. Namibië is aanlokkelijk.... Lees verder »
Schoonheid van leegte
Een reis van Windhoek naar Vic Falls heeft alle kleuren: rood van duinen en klei, gele savanne en blauw/groen bij Chobe & Vic Falls... Lees verder »
Namibië & Botswana
Alle highlights van Namibië & Botswana zijn in deze reis opgenomen. Je rijdt van Windhoek naar Windhoek en kiest zelf je upgrades.... Lees verder »
Eindeloze vlaktes en rode duinen
Ruimte geeft het gevoel van vrijheid. En vrijheid is misschien wel het best bewaarde geheim van de Noordkaap en Namibië. Ruimte is er in overvloed,... Lees verder »
Echo’s over de uitgestrekte velden
Deze reis is een variatie op Vlaktes & Rode duinen. U reist via de Fish River Canyon en Kolmanskop bij Luderitz.... Lees verder »